Voorburg

Wilgendreef 223

+31704126217

Direct contact

Ma - Vr : 9:00 - 17:30

Online zijn wij 24*7 bereikbaar

conflicten
op het
Werk

Conflicten komen binnen de beste Families voor, relaties herstellen en verbeteren? Via Parra Mediation staat jullie graag bij. 

Wil je meer weten over mij, mediation of conflictcoaching, neem dan contact op.

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Conflicten
op het Werk

Als je bij een arbeidsconflict kiest voor mediation, kies je voor eigen verantwoordelijkheid.

Wil je zelf meepraten ver jouw toekomst en de beslissing erover niet aan jouw werkgever of rechter overlaten?

Dan is mediation iets voor jou!

Ineens krijg je slechte beoordelingen. Je bent bang straks op straat te staan. Je hoort kritiek die je niet kunt plaatsen. Je hebt het toch altijd prima gedaan? En hard gewerkt? En nu dreigt ontslag?! Je bent er ziek van en zit thuis. Je wilt het aanvechten. Want je voelt je miskend en tekortgedaan.

Je omgeving heeft er ook last van. Maar ze kunnen je niet helpen. Je maakt je zorgen. Financieel, over je toekomst. Hoe moet het verder?

Want het werk gaf je zekerheid en structuur. En niet te vergeten sociale contacten. Wat moet je straks, zonder collega’s

Een professionele mediator helpt
Je er samen weer uit te komen.
Met bewezen resultaat.

Snel een oplossing?

In zo’n onzekere situatie kan een professionele mediator uitkomst bieden. De mediator waarborgt geheimhouding, waardoor bij mediation niet je hele hebben en houden op straat komt zoals bij een rechtszaak.

In vertrouwelijke gesprekken kun je vertellen wat je op je hart hebt. Er is ruimte voor je frustratie en wanhoop. En er ontstaat uitzicht op een oplossing.

Het voordeel van mediation
Het grootste voordeel van mediation of Short Term Mediation is dat jullie samen tot een oplossing komen voor het conflict.

Er is niemand die jullie oplegt wat er moet gebeuren en aan welke afspraken jullie je moeten houden. Het doel is dat jullie gezamenlijk achter de oplossing staan. En dat werkt het beste als jullie de oplossing gezamenlijk hebben bedacht.

Het mooie van delen is… dat je samen alles hebt.