Voorburg

Wilgendreef 223

+31704126217

Direct contact

Ma - Vr : 9:00 - 17:30

Online zijn wij 24*7 bereikbaar

Short Term Mediation

In een dagdeel naar een gezamenlijke oplossing? Dat is de essentie van Short-Term Mediation

Wil je meer weten over mij, mediation of conflictcoaching, neem dan contact op.

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Short Term
Mediation

Wilt u in een dagdeel een oplossing van een conflict bereiken? Dan is Short-term Mediation de aanpak waarnaar u opzoek bent.

Snel opzoek naar een gezamelijke oplossing
In een dagdeel naar een gezamenlijke oplossing? Dat is de essentie van Short-Term Mediation. Het grote voordeel van deze aanpak is dat alle partijen vooraf weten waar ze aan beginnen, overzicht hebben over hoe lang het traject duurt. Partijen worden aangemoedigd om samen naar een oplossing te zoeken.

Voor alle vormen van mediation
Short-term mediation kan worden toegepast voor alle vormen van mediation, voorbeelden hierbij zijn arbeidsconflicten, een zakelijk dispuut, geschil met een overheidsdienst of burengeschillen. Met partijen wordt een afspraak gemaakt om de ontstane situatie te bespreken. voor een goede slagingskans van de gezamenlijke bijeenkomst is een goede voorbereiding essentieel. Vooraf inventariseer ik de ontstane situatie en wanneer de informatie compleet is plan ik de bijeenkomst.

De voordelen van Short Term Mediation

Doordat we snel beginnen met de mediation zijn we heel doeltreffend en effectief. Het grote voordeel bij deze aanpak is dat alle partijen precies weten waar ze aan beginnen, kunnen overzien hoelang het traject duurt daardoor winnen we tijd en blijven de kosten beperkt.

Mediation niet meer nodig?

Door te kiezen voor Pré Mediation, is een mediationtraject vaak niet nodig. In basis nemen we een tijdsblok van 4 uur, een dagdeel.  Tijdens deze sessie gaan we allemaal tot het maximale en streven we er met zijn allen naar het conflict in deze sessie op te lossen.

Zo weet iedereen waar hij aan toe is, en houden we de financiën ook in de hand.

Het mooie van delen is… dat je samen alles hebt.