web analytics

Voorburg

Wilgendreef 223

+31704126217

Direct contact

Ma - Vr : 9:00 - 17:30

Online zijn wij 24*7 bereikbaar

Via Parra Mediation

Via Parra Mediation is de naam waaronder Dick Tolboom ADR geregistreerd mediator en conflictcoach zijn praktijk runt. Via Parra Mediaton bemiddelt bij conflicten tussen werkgevers en werknemers en anderen die hulp zoeken bij het samen oplossen van een ontstane situatie.

Bij conflicten spelen emoties en onzekerheid een grote rol. Een in het verleden goede relatie is verstoord en je ziet de toekomst erg onzeker in. De vragen die je jezelf stelt, komen we er samen wel uit? Hoe moet het nu verder? Dat zijn vragen die tijdens een conflict bij heel veel mensen opkomen.

In zo’n situatie is het prettig om er een neutrale persoon bij te hebben. Een mediator die het proces faciliteert en daardoor een klimaat schept waarin elke partij zich veilig en vrij voelt. Als mediator zorg ik er voor dat beide partijen gehoord worden en uiteindelijk samen tot de oplossing komen.

ADR register mediator Dick Tolboom helpt partijen bij een conflict om de ontstane situatie weer op orde te krijgen.

Dick Tolboom is een ervaren people- interimmanager, een ondernemende kordate persoonlijkheid met verantwoordelijkheidsgevoel. Een betrokken en daadkrachtige, gestructureerde denker en werker. In staat snel tot de kern te komen. Uitstekende communicator op diverse niveaus, natuurlijk overwicht, met aantoonbare leidinggevende ervaring. Bedreven in het doorvoeren van veranderingen, people manager. Klankbord en sparringpartner voor directie, management en medewerkers.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuws feiten en nieuwe ontwikkelingen? Registreer u dan hier.