Voorburg

Wilgendreef 223

+31704126217

Direct contact

Ma - Vr : 9:00 - 17:30

Online zijn wij 24*7 bereikbaar

Familieconflicten

Conflicten komen binnen de beste Families voor, relaties herstellen en verbeteren? Via Parra Mediation staat jullie graag bij. 

Wil je meer weten over mij, mediation of conflictcoaching, neem dan contact op.

Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Over
Familie
Conflicten

Waarschijnlijk herken je dit soort familieconflicten:

  • Je wordt het niet eens met je broer of zus over de zorg voor jullie bejaarde vader of moeder;
  • Je bent niet gewenst op de verjaardag van je kleinzoon of -dochter;
  • Je hebt ruzie met je broer over de gang van zaken in het familiebedrijf;
  • Je zoon of dochter heeft je al geruime tijd niet gesproken of gezien door een ouder-kind conflict;
  • Er zijn perikelen rondom een erfenis die de familie uiteen dreigt te rukken.

Conflicten komen binnen de beste Families voor, relaties herstellen en verbeteren? Via Parra Mediation staat jullie graag bij. 

Net zoals elk conflict maken familieconflicten meer kapot dan je lief is, daarnaast zijn familieconflicten aan de orde van de dag. Vaak zien we dat dit soort conflicten in de eigen omgeving blijven en zijn ze voor de buitenwereld onzichtbaar. 

De reden dat dit soort conflicten in de eigen omgeving blijven komt met name door het feit dat je er met niemand over kunt of wilt praten. Familieconflicten kunnen soms hoog oplopen,  veroorzaken veel verdriet en verstoren de onderlinge familierelaties ernstig.

Mediation is een manier om familieconflicten onder controle te krijgen, en daarmee weer de rust in de familie terug te brengen.

Wanneer een conflict nog niet echt een conflict is, maar er binnen de familie zaken zijn die even extra aandacht nodig hebben zouden jullie kunnen kiezen voor Short Term mediation, dit is een manier om te voorkomen dat kleine meningsverschillen uitmonden in veel grotere problemen.

Voorkomen is beter dan genezen!

Het voordeel van mediation
Het grootste voordeel van mediation of Short Term Mediation is dat jullie samen tot een oplossing komen voor het conflict.

Er is niemand die jullie oplegt wat er moet gebeuren en aan welke afspraken jullie je moeten houden. Het doel is dat jullie gezamenlijk achter de oplossing staan. En dat werkt het beste als jullie de oplossing gezamenlijk hebben bedacht.

Het mooie van delen is… dat je samen alles hebt.